Käyttöehdot

TURBOWEB.FI –SIVUSTO JA PALVELU

Turbotekniikka Oy (”Turbotekniikka”) ylläpitää www.turboweb.fi -sivustoa (”Sivusto”). Sivusto sisältää maksuttoman hakutoimintopalvelun, joka edellyttää kirjautumista (”Palvelu”). Kirjautuessasi Palveluun ensimmäisen kerran sinulta edellytetään näiden Käyttöehtojen sekä Tietosuojaselosteen hyväksymistä.

Palvelun kuvaus ja Käyttäjän oikeudet

Käyttäjällä, eli sinulla on oikeus tehdä Palvelussa maksutta yksilöityjä hakuja suomalaisilla auton rekisteritunnuksilla. Hakutuloksena käyttäjälle pyritään ilmoittamaan haettavan auton alkuperäinen turboahdin, jota autovalmistaja on alunperin käyttänyt, sekä kyseisen turboahtimen osanumero. Käyttäjällä on mahdollisuus hakutuloksien avulla siirtyä kolmansien palveluntarjoajien www-sivustoille tai ottaa yhteyttä kolmansiin palveluntarjoajiin, jotka myyvät turboahtimia ja siihen liittyviä tuotteita. Palvelun ensisijaisena tarkoituksena on välittää käyttäjille informaatiota ja mainostaa kolmansia palveluntarjoajia.

Käyttörajoitukset

Sinulla on oikeus käyttää Palvelua ainoastaan yksittäisten manuaalisesti syötettyjen hakujen tekemiseen, eikä sinulla näin ollen ole oikeutta kerätä tai koota Palvelusta järjestelmällisesti tietoa esim. käyttämällä automatisoituja ohjelmia tai käyttämällä mitään muutakaan keinoa, jolla Palvelusta pyritään keräämään tai kokoamaan tietoa muuhun kuin joka kerta erikseen yksilöitävään käyttötarkoitukseen. Sinulla on oikeus hyödyntää Palvelua kaupallisesti asiakassuhteessasi, mikäli Palvelun kautta tehdään hakuja sinun tai asiakkaasi omistamien autojen rekisteritunnuksilla ja haku tehdään näissä Käyttöehdoissa määritellyillä tavoin. Mikäli aikomuksenasi on käyttää Palvelua muuhun kaupalliseen tarkoitukseen, tulee sinun neuvotella asiasta Turbotekniikan kanssa.

Suoramarkkinointitarkoituksiin kerättävien tietojen koostaminen on kaikissa tapauksissa kiellettyä. Myös Palvelun kautta kerättyjen ja koostettujen tietopakettien tai informaatiolistojen (esim. Excel-taulukko) tai vastaavien koosteiden laatiminen ja luovuttaminen on kaikissa tilanteissa kiellettyä.

Vastuunrajaus

Turbotekniikka tarjoaa Sivuston ja Palvelun ”sellaisena kuin se on”, eli Turbotekniikka ei ota vastuuta mistään Sivustossa tai Palvelussa (tai niissä esitetyissä tiedoissa) ilmenevästä virheestä. Sivuston tai Palvelun (tai niissä esiintyvien tietojen) käyttö tapahtuu sinun omalla vastuullasi. Lisäksi selvyyden vuoksi todetaan, että Turbotekniikka ei voi olla missään tilanteessa vastuussa turboahtimista, varaosista tai mistään muusta tuotteesta tai palvelusta, jonka tarjoaa kolmas osapuoli. Turbotekniikka ei tarjoa Palvelun välityksellä mitään turboahtimia, varaosia tai mitään muitakaan tuotteita, vaan kaikkien Palvelussa esiintyvien tuotteiden tarjoaminen tapahtuu aina kolmansien palveluntarjoajien välityksellä.

Palvelun ja Käyttöehtojen muuttaminen

Turbotekniikka varaa oikeuden Palvelun ja näiden Käyttöehtojen muuttamiseen. Uudistetut Palvelut ja Käyttöehdot tulee hyväksyä sisäänkirjautumisen yhteydessä, mikäli haluat jatkaa Palvelun käyttöä.

Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Näihin Käyttöehtoihin sekä tietosuojaselosteeseen sovelletaan Suomen lakia ja näistä Käyttöehdoista tai Tietosuojaselosteesta aiheutuvat riidat ratkaistaan ensiasteessa Helsingin käräjäoikeudessa.

Yhteydenotot

Turbotekniikka Oy
Valuraudantie 4
00700 Helsinki
FINLAND